Annons
Annons

Om amningen


”när jag hade hållit på så i en vecka gav jag upp och insåg att lilltjejen behövde mer mat, framförallt på nätterna. Så då åkte tillägget fram på kvällen efter tutten och sen sov hon som en stock fram till 6 på morgonen.

Annons

Att inte få sova någon enstaka natt är väl ok men om det håller i sig så fattar jag inte varför man hårdnackat ska envisas med att bara amma? han blir väl inte mätt och framförallt så håller han sig inte väl så länge på bröstmjölken? den rinner nog bara rakt igenom. Efter 6 månader tyckte jag att jag var värd en hel natts sammanhängande sömn, och herregud så skönt det var. ”

Svar: Men jag GER ju tillägg. Han äter 200 ml välling på kvällen, sedan ammar jag och sedan somnar han runt 21-22. Sedan vaknar han klockan ett och vill äta.

Vad ska jag göra då? Förklara för honom att en tjej på min blogg tycker att jag är värd en hel natts sömn? Vi försöker få honom att somna om, med napp, men han vägrar. Han behöver inte nattamatt, han är så stor nu. Men jag har ingen ork att tjafsa klockan ett, tre och fem.

Jag tyar ente.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar