Annons
Annons

Mail om asexet


”Hej Malin!
 
Läste Din krönika om personer som avstår sex. Asexuella. Måste säga att jag verkligen ogillar ordet, men i brist på något annat, något bättre, så antar jag att det får duga.
Själv räknar jag mig till denna kategori av människor, som helt har valt bort att ha sex, och det är verkligen inget som jag gjorde som nykläckt sjuttonåring, utan långt senare…
Men…låt mig inte gå händelserna i förväg…
 
 
Jag är en kille på 43 år.

Annons

När jag var tonåring så var jag oerhört plågad av acne, och vågade helt enkelt inte närma mig tjejer. Det blev en plåga att se mina kompisar bli ihop med tjejer, och jag led alla helvetes kval. Önskade inget hellre än att bli tillsammans med en tjej, att utforska sex ihop med, och att växa ihop med…men så blev det alltså inte.
 
På grund av dessa ”problem” så började jag dricka en hel del, och när jag och mina kompisar gick ut på lokal när vi var 18+ så var jag oftast väldigt full, och då hade jag ju ingen chans på att träffa en tjej… så återigen var jag utan…
Åren gick, jag blev 20…då brukade jag säga att ”när jag blir tjugofem, dååå ska jag börja ta tag i det här med tjejer”. Det sa jag både till mig själv, och till min omgivning, som kanske började undra vad jag var för en filur som inte hade skaffat tjej. Som alla andra, liksom. Men tjugofem kom, och ingen tjej syntes till… Ingen tjej på en vit springare ville komma och  rädda mig….:)
 
Det gick ända tills jag var trettio år som något hände. Tack vare, eller på grund av, jag vet inte…så träffade jag en tjej som jag tyckte väldigt mycket om. Jag berättade för henne om min situation, att jag aldrig haft sex, och efter några träffar så inbjöd hon mig i att få uppleva sex. Och tro mig, det var inte alls så som jag hade tänkt mig… Och nej, jag bestämde mig inte efter första gången att aldrig mer ha sex….
Vi hade ett förhållande, och hon gjorde allt för att jag skulle ta initiativ till att ha sex, men det var faktiskt aldrig lockande. Till slut, efter att ha kämpat med mig i två år så gav hon upp. Jag tyckte det var skönt att slippa tänka på sex mer, men efter ett tag så kände jag behov av att umgås med tjejer igen, om inte annat som kompisar, men dom ville alltid ha sex till slut…och jag med min bristande kunskap och vilja gjorde dom alltid besvikna.
 
Så nu har jag tagit beslutet att leva ensam resten av livet…jag vill inte ha sex, vill inte bli påtvingad sex, fast det blir man ju i alla tidningar nu för tiden, i alla teveprogram… Men va fan, jag ska inte klaga. Jag lever ett gott liv.
Slipper jobba med sex…det är bara svettigt och kladdigt… 😉
 
Ha det gott
 
Mvh T/ Stockholm”

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar