Annons
Annons

En lång härlig kommentar


”satan ta dig, Malin Älskade Wollin.
I 5 dagar har jag nu suttit och läst din blogg från början till slut, med avstickare till allehanda länkar med krönikor och konstiga videor med din karl och den där Nanne (vad fan är det för namn på en karl? Nåja, han är ju faktiskt lite stilig…).

Annons

Jag har tenta på onsdag. Dubbeltenta. Klinisk Kemi och Grundläggande Farmakologi.
Jag har sett på en del filmer om farmakologin, när ett avsnutt är slut (ca 3-5 filmer) belönar jag mig med att läsa en månads blogg.
Och nu har det tagit slut.

På köpet har du fått mig att läsa den där satans ekonomibloggen som är tokigt spännande. Och du har fått mig att bli olaglig (olagligare än vad jag är dagligen i alla fall), för jag var TVUNGEN att älska Volbeat, och tankade genast ner deras album. Njuter för fulla muggar.

Vad mer är så har du ökat på min bäbislängtan, jag tror min sambo vill strypa dig lite.
Iof vill han också ha en bäbis, men han vill att vi båda ska ha jobb (lycka till liksom, jag tänker inte vara över 25 när jag får mitt första barn!) innan vi skaffar oss nåt.

Då gnäller jag lite ynkligt, Malin Wollin var ju gravid när hon lääääste… ynk.
Men han bemöter mig med tystnad och sammanbiten min.

Just det, jag läser allting numera med skånsk/småländsk dialekt nu, för jag tror jag blivit lite förälskad (på ett högst osexuellt sätt) i din far. Som ju, som noterats, inte är skåning, men det låter som skånska när jag läser.

Ha en bra dag och skvätt lite vatten på Stora och Lilla från mig.”

Svar: Om ni älskar varandra så är det klart att ni ska ha barn nu. Ni kan jobba hela livet. Hälsa från mig att jag lovar att han inte kommer ångra sig. Han kommer bara undra varför han inte gjorde det här tidigare.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar