Annons
Annons

Therese frågar och får svar


”Jobba lagom, är det det du och Joakim gör? Han har väl två jobb, och skulle kunna leva gott på bara fotbollsersättningen, men det tar du aldrig upp i din blogg. Ta själv föräldraledigt innan du börjar prata om att du vill vara med barnen.

Annons

Lasse lär ju bara ta mer och mer tid ju mer han kan röra på sig, eller ska ni sätta han på dagis när han fyller prick ett år?
Är ni en kärnfamilj där ni hjälps åt? Han är ju aldirg hemma. Om ditt mått på en kärnfamilj är att man curlar för sin man, så avstår jag kärnfamiljen. För curlar är just det du gör, eller är det så att du är snål Malin ,och gillar tre inkomster? På ditt fasträntekonto som du surrar om. När ska Joaklim vara pappaledig egentligen? Många frågor och du kommer inte att svara, eller hur?”

Svar: Det var många frågor. Joachim ska vara pappaledig från jobbet i sommar. Lasse ska börja på dagis i januari 2010. Vi är en kärnfamilj där vi hjälps åt, ja. Snål vet jag inte precis men jag tänker på framtiden. Det är lite knapigt att vara mammaledig när man har eget företag. Jag tycker att det funkar bra Therese, jag jobbar effektivt när Lasse sover och jag struntar i babysim och öppna förskolan eftersom han ändå älskar mig mest i hela världen.

Hoppas att du är nöjd med dina svar.

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar