Annons
Annons

Åh gode tid!


Jag såg att någon på Facebook hade delat vad någon på twitter hade sagt till sin syster: att det är oglamouröst att semestra i Sverige. Att det inte är glassigt att instagramma från Sverige. Men liksom kolla på oss! Sverigereklam! Gotlandsreklam (inte för att Gotland behöver det men ändå)

Annons

Åminne havsbad och vinden. Blev nyfiken när jag såg Emma Sundhs bild på instagram.

Älskar vågorna så mycket.

Ständigt dessa högbildningar. Är det så här en rauk föds?

På besök vid Roma klosterruin.

Tänk att de fortfarande kan ställas upp och fotas. Jag tackar fotoänglarna i himlen som gör det möjligt.

Med lite tur har man ett hårstrå kvar på huvudet när han är klar.

På väg mot Rauk City. Han råkade ramla och slå sig, tur att det alltid finns en rygg för honom att ta rygg på.

Som vi har misshandlat den här vagnen. Men han har det bra. Jag älskar att se honom sova där inne. Det är det jag alltid saknar mest med att inte ha en bebis, det där basala omhändertagandet. Lägga i vagn, lilla filten, den stora tryggheten. Hela min barndom har jag övat mig. Med mina dockor, min syster, mina kusiner. Kanske får jag barnbarn sen. Pysslet jag ska ägna mig åt då.

När barnen klättrar på höga raukar (är det bara vi som gör detta orimligt ofta?)

Hålla andan, ta bilder, längta tills man får gå till bilen och inte se sina barn högst upp på spetsiga berg av förr i tiden-sten och död.Han pillade med stenar i över en halvtimme. Vit av kalk och lycklig i barnasjälen var han sen. Kväll i Katthammarsvik . Vi delade upp oss lite. Gick förbi rökeriet och såg många glada människor som hade skaffat barnvakt. Vi kan väl kalla bilden ”Man kan bara valla runt tonåringar så länge”Kasta en macka och sen går vi hem.

Hej då Katten! (Säger folk så om Katthammarsvik? Det borde de)

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar