Annons
Annons

Är gåstol farligt?


I fredags lekte Gosse och jag hos Jasmina. Mårten åkte skidor på ort långt bort.

Ni kan tillexempel se att Mårten åkte skidor på ort långt bort i Jasminas blick här.

Mårten åker skidor på ort långt bort, lämna mig inte. 

Annons

Haha ser ni hur ”ensam med två barn”-skräcken sprutar från hennes rådjursögon? See ya, wouldn’t wanna be ya!

Eftersom jag har gått på skräckpropagandan om att gåstol är skadligt för barn så har vi aldrig haft en till våra barn. Men ibland lånar Gosse Loas gåstol. Han vet inte hur han ska göra och kommer ingenstans, hänger mest på snedden och ser bekymrad ut.

Såhär ser det ut i alla familjer jag någonsin känt och träffat på:

När en förälder försvinner så försvinner dennes regler. Mårtens regel hade förmodligen varit att inte leka med hans batterier. Men nu är Mårten och åker skidor på ort långt bort, och då får Mona öppna batteriförpackningar och låtsas att en ond ödla ska bära hem stocken till sitt hus.

Älskade kuma-unge med sin pysslighet.

Jag antar att Jasmina pillade bort samtliga klistermärken som Mona placerade på finmöblerna innan Mårten kom hem.

Nej, det antar jag inte alls. Jag antar att om Mårten hade några synpunkter på klistermärken tapetserade på ärmstöd av teak så tyckte Jasmina att han hade varit och åkt skidor på ort långt bort.

 

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar