Annons
Annons

Bilderna från avslutningarna


Det är väl lite det här fejset man får när man har nio veckors sommarlov framför sig. Är det nio? Måste fråga Joachim.

Titta på min lugg! Den återhämtar sig. Jag drar i den på kvällarna, masserar huden och pratar med den. Aldrig, ALDRIG, mer vara så oförsiktig. Bara bara bara gå till frisörer med vässade saxar, som inte klipper efter ett youtube-klipp. Bara frisörer som älskar mitt och andras hår. Det känns som om jag har lämnat in min katt till ett pensionat där föreståndaren inte matar sina gäster.

Annons

Förlåt ännu en gång luggen.

Baksidan av att ta med sig tre barn på tre skolavslutningar. Det heter avslutning, men det tar ju aldrig slut. Tyckte de. Detta när barn i en viss ålder liksom bara krälar på golvet av leda. Inte han i tights, han är hur glad som helst. ”FÅR JAG VARA PÅ GOLVET, SHIT VAD KUL!” Lite mer så är han.

När allt äntligen var över så köpte vi det godaste som finns: Max.

Vi tog våra flottiga påsar och satte oss på Rävspelet. Titta så vackert Kalmar är. Här vill man bo. Okej, nu ser ni en parkering och ett relativt nybyggt landstingshus. Men ändå.

Gammal klänning från HM Trend (på den tiden då H&M Trend var något att ha, ring mig H&M om ni behöver idéer)

Svartvitt avslut 1.

Svartvitt avslut 2.

Hantera det.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar