Annons
Annons

BRÖLLOPSKLÄNNINGAR!


Om jag fick en krona för varje mejl jag har fått om bröllopsklänningar, så skulle jag ha minst 100 kronor. Och det låter kanske inte som en stor summa, men ni vill ha mitt öga för klänningar till ert livs viktigaste dag och jag älskar er för förtroendet.

Annons

Eftersom jag har bebis och måste duttblogga här och där medan han sover, så saknar inlägget struktur. Men här kommer de.

BRÖLLOPSKLÄNNINGARNA TILL FOLKET!

Inlägget innhåller adlinks.

Vi börjar med en Ralph Lauren till ett överkomligt pris (för att vara Ralph Lauren).

Så fin halsringning och ärmarna lär bli fantastiska på en kropp. Utöver detta tycker att jag modellen på klänningen kan passa såväl en trendig tjugofemåring som gifter sig i en hipsterskogsdunge som en femtioårig kvinna som gifter sig med sin barndomskärlek som hon hittat tillbaka till.

Den här skapelsen, från Rosie Assoulin, är kanske inte för alla. Men den är för någon. Och den personen är one cool cat. (En ganska välbeställd cat)

Ida Sjöstedt. Hittar inte länk, men klänningen ska vara med på grund av så otroligt bedårande.

 

Betitta detta livstycke! Vilket sagolikt stycke liv! Finns hos BHLDN

Enkel, underbar och budget så det förslår. Från Mango

Jag har fått flera mejl från läsare som vill köpa min Rodebjer Melania, men jag har redan sålt den eftersom den visade för mycket bröstkorg. Men den här tycker jag flirtar med Melania. Kommer från Stevie May

Om man inte vill gifta sig i vitt så kan man gifta sig i rosa. Denna från BHLDN

Kort ärm och otroligt vacker rygg, från By Malina

Slutligen vill jag bara visa upp den här klänningen, som är det raraste jag sett. Tyvärr slut, men kan ju komma tillbaka. Stevie May har gjort den.

 

 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar