Annons
Annons

Den stora lögnen


Igår tog jag med mig Mona för att köpa lunch på stan. Eftersom:

Ta med sig andras barn på events=lätt.

Ta med sig sina egna barn på events=svårt.

Och eftersom man alltid är en roligare förälder till andras barn, mer energi, mer humor, mer härlighet, så föreslog jag att vi skulle ta pulkan.

Annons

Det var en god idé, tyckte Mona.

Och som ni ser på bilden så fanns det inte snö överallt. Men jag drog Mona över varenda trottoar och sten som kom i vår väg. Och varje gång jag gjorde det, så hörde jag rösten av alla män (okej, pappa och Joachim) genom åren som har sagt åt mig att ABSOLUT INTE GÖRA SÅ.

Men hur är det fatt med män som beter sig helt irrationellt när de hör ljudet av pulka mot grus? Vem har bestämt att det är förbjudet och livsfarligt?

Vad är det värsta som kan hända? Att det blir märken i marken?

Det är en bit formad plast från Coop, inte Charlotte Kallas finalskidor. Ingen pulka har ett underrede av ingenjörskonst. DET ÄR BILLIGT SKRÄP MED ETT SNÖRE I.

Jag vill se kvinnor överallt ta fram sina pulkor och dra barnen till förskolan imorgon bitti. Har ni ingen snö alls? Det gör inget! Det är pulkrevolutionen! Det ska höras till andra länder att ni kommer hasande över hårt underlag. Barnen ska sitta med händerna över öronen och gråta. Kom igen nu!

Jäkla män och deras sanningar. Visa dem.

Dela
Tweeta
Maila
5 kommentarer

Annons

 


Laddar