Annons
Annons

En fantastisk dag!


Jag älskar den här dagen.

Jag vaknade och var inte trött. Hur är det möjligt? Jag har sovit 00:00 till 06.45 och blivit väckt fem gånger, ändå var det gott gry i hela min kropp och till och med ansikte. När man är pigg i sitt ansikte, det är en helt otrolig känsla.

Annons

Och så började jag dagen.

Som fortsatte med inte mindre än TRE jätteroliga jobbförfrågningar, varav en nästan fick mig att ta till fullipen. Detta ska jag dock inte kommunicera ut till uppdragsgivaren, ty då kanske de tycker att den lyckliga känslan får bli mitt arvode.

Sedan Gosse tagit sin förmiddagslur åkte vi in till stan för att äta lunch med Jasmina. Jasmina har inte lika mycket tid med mig eftersom hon har börjat jobba så smått efter föräldraledigheten. Lite hänsynslöst kan jag tycka, jag förväntar mig att hon alltid är tillgänglig för lek med mig.

Jag får tänka såhär: tänk så mycket ovett jag slipper.

Men det gjorde jag inte. Slapp ovett alltså.

Jag har inga hossor till Gosse, tänker att det är vår snart och att det är onödigt att köpa nu. Så jag far runt med honom i strumporna.
När jag plockade upp Jasmina hann jag inte ens räkna till två innan hon började fördöma mig och mitt kylslagna föräldraskap.

”Nu skriver du INTE på bloggen att jag sa att han var kall”

”Jag lovar att jag ska göra det så fort jag kommer hem”

Fin blus, snygga byxor, älskade skor. Men HUR gör man med strumpor? Jag förstör alltid mina outfits på den där lilla benbiten som kallas vrist. Åh, varför är livet så svårt?
Mitt strumpval, till ett i övrigt fint ihopplock, är väldigt mycket som det som gör att Sverige bara får ett brons i Mästerskapen i mat med Varan-TV. Se 22:00 minuter in i det HÄR klippet.
(Det var för övrigt just idag, just nu, som jag insåg att Varan-TV finns på Öppet arkiv (så nu är det inte lika deppigt att vi inte har På spåret ikväll) )

Älskade underläppssugare.

Alla säger att min bebis är söt, och det är han ju.

Alla säger att Jasmina är så vacker, och det är hon ju.

Och så kommer jag, Miss Bajskorv med flottig lugg.

Men det gör inget, för detta är världens bästa dag och jag är Sveriges gladaste person!

Och just det, HÄR kan ni se avsnitt nummer två i serien om det stora utbytet.

Dela
Tweeta
Maila
9 kommentarer

Annons

 


Laddar