Annons
Annons

Hellre springmask, egentligen


Men nu är det som det är. Jag har tackat ja till att vara med i Springhjälpen. SR P4 och Radiohjälpen och SVT Play samlar i syfte att minska den akuta hungern i världen.

Jag samlar pengar till mina meter, för varje tjugolapp springer jag en meter. Det kändes tryggt, eftersom 5 000 kronor blir 250 meter, och det klarar till och med jag av. Men tänk om jag får in 100 000 kronor. Då måste jag springa tre varv runt Öland, enligt en felaktig uträkning jag precis gjorde i huvudet.

Annons

Joachim har redan haft roligt och påmint mig, och andra, om de gånger jag har försökt springa men tvingats avbryta eftersom jag ”fått kall luft i lungorna”, men hallå, det ÄR ju så.

Jag söker efter en springvagn att låna ett par timmar den 19 juni, eftersom jag ska ta med mig Gosse (samt, låt oss vara ärliga, behöver något att hålla i) Så om någon i Öland- /Kalmartrakten har en sådan att låna ut till mig och ett välgörande ändamål så vore det väldigt snällt och välkommet. Annars får jag väl springa med den vanliga vagnen, men jag vill ju helst se ut som ett proffs.

Om ni vill se till att jag springer längre än jag orkar och förmår, om ni vill hjälpa Radiohjälpen att hjälpa, så finns min och Gosses digitala bössa HÄR

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar