Annons
Annons

Linda Skugge, Jan Guillou och Gosse


I den allra bästa av världar skulle jag skriva om saker när de faktiskt händer.

Men det går inte.

Så det får bli den näst bästa av världar. Och det är faktiskt en jättebra värld också.

Jag måste leva när livet pågår. Anstränga mig för att höra vad alla säger, inte glömma någon, inte missa något. Och vips så har ytterligare en dag gått ifrån oss.

Annons

Men, i alla fall, när vi var i Stockholm.

Så badade vi Gosse i den minsta baljan jag någonsin upplevt. ”Simma inte ut på den djupa delen älskling”

På radiomötet simmade han runt på golvet och rev ut böcker. Jag köpte en dyr märkesleksak som säkert är väldigt smart uttänkt och anpassad för ett barns upptäckarhjärna. Men det hjälpte ju inte.

När jag vaknar hos Birgitta så vaknar jag i hennes sovrum, eftersom den som nattammar får dubbelsängen. På morgonen hör man Birgitta skramla i köket och prata med sig själv. Precis som när jag var barn. Trygga räkan, och så vidare.

När jag intervjuade Linda så passade Birgitta Gosse. Och när vi skulle leta bra fotoplats med fotografen så slog de två kvinnorna följe. Birgitta hade inte träffat Linda förut, men det tog henne ändå mindre än tio sekunder innan hon började prata om sitt östrogen. Och tro nu inte att Linda bangade. Herregud, det var som att bevittna The clash of the hormons.

Möjligen lite mindre östrogen i den här sötnosen. Hemma hos Skarp/Guillou på mingel. Gosse tittar på Amelia Adamo. Och vem gör inte det.

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons

 


Laddar