Annons
Annons

Mitt nya lyxiga liv!


I mycket stolt samarbete med NIBE.

Ni som har följt mig länge vet att det inte är klackaskor och väskor som får mig att känna mig som en hollywoodfru. Det är ordning och reda i badrum och tvättstuga.

Att ha en fin tvättstuga är drömmen. Det finns nästan ingenting som får mig att må så bra som när jag har städat och skrubbat och fått undan allting i just tvättstugan. De följande 60-tvättarna sker på ren lust och inspiration. Detta är inte bloggsarksam, det är ren och skär icke-fejk news om min person.

Annons

Och nu.

Pannrummet.

Detta hål av helvetet. Med sot på de omålade väggarna, spindelnät ovanpå spindelnät med damm och torra spindlar från byggåret. En panna från nittiotalet, en pelletsförbrännare som luktar brand och så tusen miljoner pelletspluttar på golvet. Ni tror att det gör ont att kliva på lego. Mhm, prova att sätta hälen före på en pelletskorv. Man hör hur tre stycken av fotens skelettdelar liksom pulveriseras. Sedan förväntas man fortsätta leva vidare som en normal person.

Så för mig att få frågan om att uppleva ”Det stora utbytet”, det är samma sak som att en normal person skulle få frågan om att få resa till Maldiverna och bo i en sån där träkoja som ligger längst ut på en lång brygga i det turkosa vattnet.

Varmt vatten till alla, lägre kostnader, bättre för miljön. Och inte minst: Joachim slipper bära pelletssäckar.

Följ serien med mig och Ingemar Stenmark (ja, den Ingemar Stenmark) om när NIBE kom hem till oss, lyssnade på våra behov och sedan installerade småländsk värme i världsklass, nämligen:

NIBE F2120.

Jamen, ni ser ju, lyxigare kan ingen ha det. Min fina värmekälla, komplett med display och knappar och till och med en app från vilken jag kan styra uppvärmningen av huset.

Mitt nya liv börjar nu.

HÄR kan ni se serien där ni får följa med hem till mig (och Ingemar) och se allt, installationen, mitt hem, mitt liv och jättemycket bebis. (Man kan även prenumera på att få information om när nästa avsnitt släpps)

 

Dela
Tweeta
Maila
8 kommentarer

Annons

 


Laddar