Annons
Annons

Nej till outfitbilder? Varför?


Den här kommentaren:

”…Färre outfits-bilder, jag upplever dig aningen dryg där (och om det är vad du verkligen vill göra eller vad du upplever att du förväntas göra…). Nischningen: det kan vara väldigt frustrerande för flerbarnsmammor att dels läsa om barnfamiljsdetaljer, dels se på en tonårsslank mannekäng som ser ut att aldrig ha fött ett endaste barn.”

Annons

Svar:

Jag vet inte om jag förväntas visa outfitbilder, jag tänker inte så mycket på det.
Jag vill överhuvudtaget inte tänka på vad som eventuellt förväntas av mig.

Jag finner det väldigt charmigt att läsa ordet mannekäng på grund av förr i tiden-ord, men i övrigt gör kommentaren mig brydd.

Hur är jag dryg?

”Tonårsslank”? Skulle det alltså vara mer okej om jag vägde mer?

Och hur ser man på en kvinna att hon har fött barn?

Jag vill hemskt gärna höra hur ni andra ser på detta.

 

 

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
27 kommentarer

Annons

 


Laddar