Annons
Annons

Vackra damer, söt bebis och kroppsbalans


På fredagen gick jag på stan med Jasmina och uträttade 1037 stycken småärenden. Småärenden, idiotens syssla. Ge mig sjuhundra toalettskrubbningar, att skrubba min toalett är terapi och jag ger inte bort den sysslan för alla pengar i världen. Men att urätta ärenden, på olika platser i stan, det är det tradigaste jag vet. En del människor har ångest över att vi sover bort en tredjedel av livet, andra av att lägga dyrbar tid på att köa till jobbet. Min ångest ligger i ”lämna tillbaka boken på biblioteket, byta ett barns födelsedagspresent, lämna in trasigt halsband, köpa schampot som bara finns hos frisören i stan”

Annons

Det är alldeles för mycket politik i kommande mening, och jag orkar inte idag, men allvarligt talat:

Hur kan folk köpa städhjälp när det är allt annat som tar tid?

Lekte fancy med min kappa. Det funkade.

Vi åt lunch på Fyra kök. Bästa stället i Kalmar om man vill titta på folk som går förbi på Kaggensgatan. Och det vill man.

Vid bordet bakom oss satt en ensam man i sextioårsåldern. Efter en stund kom en annan ensam sextioårig man fram och frågade om han kunde sätta sig vid bordet så att han kunde vara nära fönstret.

”Så att man kan titta på vackra damer”, sa han till den andre mannen.

”Fast då räcker det ju med att du vänder dig om, för här sitter vi”, sa jag.

”Jamen, det är ju därför jag vill sitta här!” sa han då.

Sedan blev han lite förlägen och sa, lite tystare, att man måste få ”skoja lite i här i världen”.

Det är klart att man får. Det är klart att man måste få skoja om att titta på vackra damer.

Allt är inte förbjudet.

Men tänk om han hade sagt ”Nej, tack jag tittar hellre rakt ut genom fönstret”

Då hade anekdoten inte varit lika trivsam.

På eftermiddagen tränade jag Body balance tillsammans med Jasmina.

Tydligen hade jag gett bort mina träningskläder till ena dottern, som i sin tur gjort hål på knät samt ”sytt om” byxorna i midjan, så jag lånade Joachims cykel och trampade bort till HM och gjorde en RAFS-RAFS-räd.

Efter passet stannade Jasmina kvar och tränade Power medan jag åkte hem och ammade.

Ni undrade om Jasmina verkligen tränar tre till fem pass per dag. Ja, det gör hon.

 

 

Dela
Tweeta
Maila
8 kommentarer

Annons

 


Laddar