Annons
Annons

Vad vill ni ha av mig i sommar?


Det här är vad jag vill ha av mig i sommar, men så kommer det inte bli.

Livet är inte ett varmt havsbad i en för liten, men snygg, baddräkt som visar 102 procent av vårtgården (ingen överdrift, jag upptäckte delar av mina bröst jag aldrig sett förut, eftersom tyget, när det var vått, blev FLUORESCERANDE, det vill säga återemitterar ljus. Mina bröst behöver många saker, återemitterande ljus är inte en av dem.

Annons

Det kommer bli en sommar med disk, bebispass, mat som ingen vill ha, grill som borde ta en timme men som alltid tar tre timmar, ruttna badhanddukar, borttappade badkläder, bråk om platserna i bilen och allt annat som hör till när sju personer ska samsas under ett tak dygnet runt i många veckor.

Jag vet inte vad ni ska pyssla med i sommar, men oavsett vad ni hittar på, vad vill ni ha från bloggen?

Ni får hemskt gärna komma med önskemål.

Nu.

Dela
Tweeta
Maila
10 kommentarer

Annons

 


Laddar